Borgasztronómia tanfolyam

05. 25. – 05. 26. Budapest, Borkollégium

Minden amit a bor és ételpárosításról tudni kell.

A gasztronómia jelentős fejlődést mutat hazánkban. Egyre nyitottabbak vagyunk a minőségi alapanyagokra, ételekre, éttermekre.

Jelentkezés ITT.

A bor és étel párosítása izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital, vagy a borhoz jól megválasztott étel nagymértékben fokozni tudja az ízélményt. Egy-egy bortanfolyam keretében korlátozottak a lehetőségek az összekóstolás komplex rendszerének megismerésére, ezért alakították ki kétnapos kurzusukat a gasztronómia és bor iránt érdeklődők számára.

Tematika

  • Alapízek (2 óra)
  • Bortípusok (2 óra)
  • Alapvető bor-étel párosítások (3 óra)
  • Saláta- és társai (2 óra)
  • Húsimádóknak (2 óra)
  • Sajt (2 óra)
  • Édesszájúaknak (2 óra)

Jelentkezés és további információk ITT.

(vinoport.hu)

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *