Szüreti Borangoló Etyeken

09. 22. Etyek, Több helyszínen
Szüreti hangulat várja az Etyekre érkezőket 2018. szeptember 22-én. Borospincék, családi gazdaságok, műhelyek nyílnak meg a látogatók előtt, ahol a bor- és gasztronómiai kóstolók mellett kulturális- és gyermekprogramokat is kínálnak.

Családias hangulatban, megújult környezetben, pincéről pincére fedezhetik fel Budapest szőlőskertjének értékeit ezen a napon.

A szüretnek vége, gondtalan ünneplésre számíthat, aki Etyekre látogat. Az ünnepléshez elengedhetetlen bor, pezsgő, pálinka mellett must, borecet, csoki kóstoló, sajtkülönlegességek, sonka, házi sütemények, házi szörpök, mézkóstoló, falusi vendégasztal várja az ínyenceket.
Kézműves workshopok, akvarell festés, bonbonkészítés színesítik a kézügyességüket szívesen próbára tevők programját a virágműhelyben, ékszerműhelyben, festőműhelyben és a csokoládéműhelyben.

(wine.com)

Egy-egy különleges dallamért, képzőművészeti kiállításért vagy egy igazi csajos programért is érdemes lesz Etyekre kirándulni.

13 órától traktoroktól lesznek hangosak Etyek szőlőhegyei, 15 órától pedig hagyományos szüreti felvonulás indul kisbíróval, sok-sok zenével és tánccal. A felvonulást népzenei előadás, majd élőzenés szüreti mulatság követi.

Bővebb információ: www.etyekiborangolo.hufacebook.com/etyekiborangolo

(vinoport.hu)

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *